ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Redleads B.V. παρέχει ψυχαγωγικές υπηρεσίες που συνίστανται στην λήψη περιεχομένου για κινητά τηλέφωνα, όπως ήχoι ειδοποίησης, φωτογραφίες, παιχνίδια, ειδησεογραφικό υλικό και άλλα αντικείμενα.

Μετά από έγκυρη εγγραφή και πληρωμή, μπορείτε να λάβετε ορισμένα αρχεία σε συμβατά κινητά τηλέφωνα και συμβατές συσκευές μέσω της Redleads B.V.. 

Τα μέλη της Redleads B.V. λαμβάνουν τον προσωπικό τους σύνδεσμο κάθε εβδομάδα, με τον οποίο μπορούν να κάνουν λήψη διαφορετικού περιεχομένου, όπως ήχοι, φωτογραφίες, παιχνίδια και άλλα. 

Το Redleads B.V. είναι μια εβδομαδιαία συνδρομή. Θα λαμβάνετε 3 ή 4 SMS/εβδομάδα, 2,03 € ανά SMS (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), που θα λαμβάνεται από τον 4ψήφιο κωδικό 9990.

Η εβδομαδιαία χρέωση λαμβάνεται αυτόματα μέσω του λογαριασμού του τηλεφώνου σας. 

Για να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες Redleads B.V., πρέπει να είστε 18 ετών και άνω και να έχετε την άδεια του ατόμου που πληρώνει τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου. 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε τη διαγραφή σας από κάποια υπηρεσία της Redleads B.V, μπορείτε να ακολουθήσετε μία από τις παρακάτω διαδικασίες: (ι.) Να αποστείλετε την λέξη OFF και την λέξη κωδικό που αναγράφετε στην ιστιοσελίδα ή στο αρχικό μήνυμα στον κωδικό 9990 ( π.χ. OFF FM ή OFF FUN) με κόστος απλού τυπικού μηνύματος που διαφοροποιείται με βάση τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, που έχετε επιλέξει. (ii.) Να καλέσετε στο 70007282 (απλή χρέωση από οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο – θα εξυπηρετηθείτε από έναν αντιπρόσωπό μας, προκειμένου να γίνει η διαγραφή σας (Ώρες Εξυπηρέτησης: 9π.μ. ως 5 μ.μ) ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]